TOP 10 TOXINE LA CARE COPIII NOSTRI SUNT EXPUSI IN MOD REGULAT

by Sida Voicu

1. Mercurul din lucrarile dentare

Mercurul din aceste amalgamuri se degaja lent in corp, zi cu zi – acest lucru provoaca daune neurologice pe termen lung. Aceasta expunere la mercur se produce chiar mai grav prin intermediul altor surse de expunere decat vaccinuri si alte medicamente.

2. Toxinele din vaccinuri

Vaccinurile nu sunt atat de sigure precum suntem facuti sa credem. Nu este obiectul acestui articol sa discute acest lucru, insa va rugam sa va informati in totalitate inainte de a decide care vaccinuri si cat de multe vaccinuri sunt necesare copilului dumneavoastra. Indiferent insa de decizia dvs, acestea contin substante chimice toxice care distrug potential sanatatea copilului dumneavoastra si pot cauza boli. Aici sunt doar cateva dintre cele mai comune ingrediente folosite  in vaccinuri – care ar putea sa va socheze:

Formaldehida – substanta cancerigena folosita pentru conservarea materiei organice moarte.
Mercur ( thimerosal ),continut mai ales in vaccinuri gripale
Aluminiu –  asociat cu boala Alzheimer
Drojdie OMG
Glutamat monosodic ( MSG )
Antibiotice ( neomicina, streptomicina )
Celulele umane din tesut fetal avortat
Celulele de porc si sange de cal
Celule de rinichi de maimuta
Proteine ​​serice extrase din vitei
Celulele de embrion de pui
Extract de proteina ​​de ou
Extract de proteina ​​de soia
Sulfat de amoniu

3. Medicamentele si sanatatea

Medicamente sunt toate toxice si in mod inerent periculoase. Medicamente ADHD sunt deosebit de periculoase si toxice. Ele apartin unei clase de medicamente numite amfetamine si sunt similare cu drogurile, asa numitele MDMA sau SPEED. Nici un parinte nu ar lua in considerare administrarea de meta amfetamina propriului lor copil. Cu toate acestea, atunci cand un doctor va ofera o reteta pentru o versiune legala a aceleiasi substante, din pacate, cei mai multi parinti nu se gandesc de doua ori inainte de a-l administra copiiilor in fiecare zi. Chiar mai grav, la din ce in ce mai multi copii le sunt prescrise medicamente antidepresive, cu efecte secundare devastatoare.

4. MSG (monoglutamat de sodiu) in alimente si produse de ingrijire personala

MSG este peste tot. Este o substanta foarte toxica si consumul rezulta in multe probleme de sanatate. Informati-va despre efectele nocive ale monoglutamatului de sodium. 

5. Toxinele din alimentele procesate si fast-food

V-ati gandit la cantitatea de substante chimice sintetice, conservanti, nitrati si coloranti artificiali si arome din banalul hot dog, care le oferiti copilul dumneavoastra pentru masa de pranz? Aceste substante chimice sunt folosite in toate alimentele procesate,si sunt o sursa constanta de toxicitate.

6. Toxinele din produsele de curatare si odorizare

Aceste produse pot mirosi frumos, cu toate acestea, substantele chimice care creeaza parfumul lor sunt cauzatoare de cancer, toxine. Ele sunt absorbite de imbracaminte si apoi absorbite prin piele si in corp.

7. Toxinele din sampon si produsele de ingrijire personala (sapun, deodorant, pasta de dinti, etc)

Ati citit partea din spate a flaconului  de sampon sau al laptelui de corp in ultima vreme? Sanse mari sunt ca nu vei recunoaste cca 99 % din ingredientele. Nici corpul tau nu le va recunoaste atunci cand acestea sunt absorbite prin piele.

8. Toxine in produse de curatare de uz casnic

Pe produsele de curatare a geamurilor de ex, scrie pe sticla acestora ca sunt daunatoare sau fatale in caz de inghitire. Clorul reprezinta cu siguranta un pericol grav daca este ingerat. Desi noi nu le bem, aceste substante chimice sunt absorbite in corpurile noastre prin inhalare sau prin pielea noastra.

9. Pesticidele din casa, din produsele alimentare, si din mediul inconjurator

Folosim pesticide in casa care intra in corpurile noastre prin inhalare sau expunere accidentala a pielii. De asemenea consumam produse si carne care contin niveluri ridicole de pesticide.

10. Sucurile acidulate

In functie de zona in care locuiti – acestea pot contine cantitati mari de acid fosforic care dizolva pur si simplu dintii copilului dumneavoastra si conduce la inmuierea oaselor de asemenea. Sa nu mai vorbim de sirop de porumb bogat in fructoza care cauzeaza toxicitate, obezitate si diabetul.

 

Sursa: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=13993

Facebook Comments