Todea, după victoria UTA-ei: ”Să nu ne mulţumim doar cu atât”

by Sorin Haut

UTA reușește două victorii consecutive în campionatul ligii secunde și se apropie de jumătatea clasamentului. Succesul de la Suceava s-a conturat dramatic, în prelungiri, la capătul unui meci atît de epuizant (aspect dictat și de starea terenului) încât, de exemplu, Alex Manea a avut nevoie de intervenția ambulanței după ultimul fluier, în urma efortului mare depus.

”Ca și meciul de la Afumați, și acesta a fost epuizant, dar, în același timp, foarte frumos. E victoria echipei, victoria băieților, una muncită și meritată pe deplin. Au dat tot ce au avut mai bun și merită toate felicitările”, a punctat Cristi Todea.

Revigorată după infuzia de capital, Foresta Suceava nu mai e victima sigură din primele etape ales sezonului. ”Știam că ne așteaptă un meci greu, a venit și un antrenor tânăr care le-a insuflat entuziasm. Ne gândeam că ne vor aștepta pe contraatac, dar au început cu pressing agresiv. Jucătorii străini din lotul lor sunt destul de buni, Suceava echipă interesantă, dar UTA a fost mai bună”, a remarcat antrenorul principal al roș-albilor.

Cele șase puncte câștigate în ultimele runde au ridicat echipa de pe locul retrogradabil. ”Victoria e foarte importantă pentru noi, deși mă deranjează mult că am pierdut la Afumați, aș fi vrut o săptămână cu trei victorii. Cele șase puncte sunt importante, important e să nu ne mulțumim doar cu atât, mai avem destule meciuri până la final, ne dorim să scoatem maxim din fiecare”, a conchis Todea. (uta-arad.ro)

Facebook Comments