TNL ARAD IL TRAGE DE URECHI PE PREMIERUL VICTOR PONTA

by Cosmin Mihuta

Bogdan Boca, preşedintele TNL Arad, a anunţat că Delegația Permanentă a Tineretului Naţional Liberal, reunită la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti, a adoptat Rezoluția „Respectului pentru cetățenii României”, ca urmare a analizei evenimentelor care au loc în ultima perioadă pe scena politică din țară. „Rezoluţia a fost adoptată pentru că, între altele, prin neonorarea promisiunilor și prin neasumarea responsabilității de a duce la bun sfârșit proiectele la care s-a angajat, exemplul pe care Victor Ponta, ca tânăr om politic, îl dă celorlalți tineri este total greșit”, a declarat Bogdan Boca.

 

REZOLUȚIA RESPECTULUI PENTRU CETĂȚENII ROMÂNI

– Tineretul Național Liberal dezavuează practicile politice ale lui Victor Ponta și susține modalitatea de a face politică bazată pe onoare, pe asumarea angajamentelor și pe respectarea votului primit de la cetățeni.

– Suntem consternați de felul în care Victor Ponta și Partidul Social Democrat au înțeles să răspundă problemelor din USL și de ușurința cu care sunt dispuși să renunțe la o construcție care corespunde, în primul rând, speranțelor românilor, nu doar de bunăstare, ci și de maturizare a clasei politice.

– Uniunea Social Liberală a fost construită ca un proiect comun al PSD și PNL, în care tinerii și-au pus toată încrederea că două forțe politice de anvergură sunt capabile să construiască, ireversibil, o Românie solidară și puternică.

– Noi, liberalii, nu putem abandona atât de ușor proiectul USL, fiindcă, în continuare, suntem angajați total în punerea în aplicare a promisiunilor pe care le-am făcut românilor, de la politici publice eficiente până la crearea unui adevărat stat de drept.

– Solicităm partenerilor de alianță respectarea punctelor 9.7 și 9.8 din Acordul USL:

a. 9.7. In cazul participării pe liste separate şi cu candidaţi proprii, partidele vor utiliza denumirea integrală, denumirea prescurtată, semnul permanent şi semnul electoral cu care acestea sunt înscrise la Tribunalul Bucureşti;

b. 9.8. Cele două părţi nu vor accepta sau iniţia participarea separată în alte alianţe electorale;

– În total respect pentru cetățenii români, TNL este solidar cu efortul întregului partid de a continua proiectele care derivă din principiile, valorile și identitatea liberală, asumate de guvernarea USL.

– Nu în ultimul rând, solicităm Primului Ministru Victor Ponta și Partidului Social Democrat ca înainte să decidă asupra viitorului USL, să ia în considerare faptul că toate cancelariile din Europa urmăresc evoluția politică din România, iar modul în care vor fi soluționare problemele alianței de guvernare va avea repercusiuni asupra imaginii României, mult timp de acum înainte.

 .

Facebook Comments