Titlul de Little Mister United World 2017 a ajuns în România

by Dana B.

Mario Fabian Busuioc a primit titlul de Cel mai Frumos Băiat din lume, la concursul Little Mister United World, Grecia 2017.  Acesta nu este singurul premiu primit dă băiat.

Mario a uimit o lume întreagă cu ochii lui, cu o atitudine impecabilă și o prezentare ca la carte.

Mario Fabian Busuioc are 10 ani și este elev în clasa a IV-a, la Școala „Lucian Grigorescu” din Medgidia. Își împarte timpul între școală, pasiunea pentru dansul sportiv, pe care îl practică de la vârsta de trei ani, având rezultate deosebite, și frățiorul lui de doi ani și jumătate. În luna februarie, cu puțin timp înainte de startul competiției Little Miss&Mister România, a văzut o postare pe Internet pentru înscrieri. A vrut să-și încerce norocul și a reușit.

După ce a obținut titlul de „Little Mister World România 2017”, Mario a participat la competiția internațională, care anul acesta s-a desfășurat în Grecia.

Titlul de Little Mister United World 2017 a ajuns la Medgidia

Mario Fabian Busuioc a câștigat următoarele premii, Premiul I la categoria lui de vârstă 10-12 ani, Premiul de cel mai bun talent din lume la categoria băieți, Marele premiu GRAND PRIX – cel mai frumos copil din lume (la toate categoriile de vârstă).

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments