Tinu Vidaicu, greu de dus la altar

by Dana B.

La finele anului trecut, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își spuneau adio, după trei ani de relație, declarând atunci că vor continua să fie buni prieteni. Se pare că relația de prietenie nu a durat prea mult, pentru că la câteva luni de la despărțire s-au reîmpăcat. Chiar dacă acum este totul perfect, Tinu tot nu pare dispus să-i îndeplinească Roxanei visul de a îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Roxana Ionescu a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să fie doamna Vidaicu încă din primul an de relație. Deși toată lumea vorbea despre nunta lor, ba chiar se știau și nașii – Delia și Răzvan Munteanu -, Roxana și Tinu își încheiau socotelile. Doar trei luni au rezistat însă unul fără celălalt și, după această perioadă în care s-au tot evitat, au făcut tot posibilul să se intersecteze la diferite evenimente. Inevitabilul s-a produs și cei doi formează din nou un cuplu. Pentru ei “ciorba reîncălzită” se pare că are gust bun, însă nu atât de bun încât să se termine în fața ofițerului de stare civilă.

Chiar dacă a mai îmbrăcat rochia de mireasă, Roxana își dorește să fie și doamna Vidaicu. Nu de aceeași părere este și timișoreanul, care pare că fuge de această îndatorire. Cu toate acestea, continuă să îi dea speranțe Roxanei că într-un final vor deveni o familie. Până la o eventuală nuntă sau la o despărțire definitivă, cei doi se bucură unul de celălalt, iar Ionescu a revenit la vechiul obicei, acela de a face naveta București-Timișoara.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments