Timişoreanul Miculescu poate deveni cel mai scump transfer al UTA-ei: arădenii ar fi refuzat oferta de 600 de mii de euro de la FCSB!

by Sorin Haut

David Miculescu a înscris primul gol stagional cu Voluntariul şi a ajuns la trei reuşite până acum, în Liga 1. Prestaţiile sale sunt în creştere evidentă faţă de sezonul trecut, iar oficialii celor de la FCSB îl au în vizor pe tânărul mijlocaş al UTA-ei. După ce Mihai Stoica l-a comparat cu sârbul Milinkovic Savic, fotbalist al celor de la Lazio, Gigi Becali a vorbit şi el în termeni laudativi despre Miculescu. Conform colegilor de la sportarad, patronul din Pipera ar fi şi trimis o ofertă oficială înspre clubul arădean, refuzată însă din start, semn că UTA are planuri mari în acest sezon. „Știam că David va marca, a început campionatul bine, a avut multe ocazii, l-am văzut foarte bine la antrenamente în ultimele zile. A venit o ofertă pentru Miculescu și a fost refuzată deja. Acum cîteva zile s-a întâmplat asta, nu pot să spun de unde. Important este că noi suntem în aceeași formulă, deci e clar că nu am luat în calcul oferta. Ne bazăm pe el, e jucător important și nu doar pentru vârsta sa. Are valoare, ne dorim să crească alături de noi. Eu cred că el mai are multe de spus la UTA”, a punctat Laszlo Balint, antrenorul principal al UTA-ei, la finalul meciului cu FC Voluntari.

UTA ar fi refuzat oferta lui Becali, de 600 de mii de euro

FCSB ar fi oferit 600 de mii de euro, plus un procent de 25% din suma obținută la următoarea vânzare! Titular incontestabil la UTA, Miculescu este cotat de Transfermarkt doar la 250 de mii de euro, dar MM Stoica estima că el valorează undeva de patru ori mai mult, la 1 milion de euro. Și un club de Serie A mai este interesat de serviciile tânărului fotbalist român, astfel că sunt şanse ca într-un viitor mai puţin sau mai mult îndepărtat, Miculescu să devină cel mai scump transfer făcut de UTA. Născut la Timişoara, David are 20 de ani şi este fiul fostului fotbalist Valentin Miculescu. (foto: UTA Arad, facebook)

 

Facebook Comments