TIGARILE CHINEZESTI AU MARE TRECERE LA PANCOTA SI INEU

by Sida Voicu
În ultimele 48 de ore, în urma unor acţiuni pentru combaterea comerţului ilegal cu ţigări de contrabandă şi produse din tutun, poliţiştii arădeni au depistat două persoane care deţineau pentru comercializare mai multe pachete de ţigări netimbrate.
Poliţiştii de la Poliția orașului Ineu, împreună cu cei de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul de specialitate al D.I.P.I. Arad, au depistat un transport ilicit cu aproximativ 500 pachete ţigări de contrabandă. B. Răzvan, de 34 ani, a fost depistat în trafic, la ieşirea din localitatea Ineu, în timp ce a transportat cu un autoturism doi saci din plastic în care se afla cantitatea de 490 pachete ţigări netimbrate, marca Jin Ling.
De asemenea, în urma unei percheziţii efectuate la locuinţa unui bărbat din Pâncota, în baza unei autorizaţii emise de către magistraţi, poliţiştii de la Poliția orașului Pâncota au găsit mai multe pachete de ţigări netimbrate marca Jin Ling.   Conform Legii nr. 12/1990, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 1.500, respectiv 1.000 lei, întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de aproximativ 4.100 lei, fiind reţinută în vederea confiscării.    
Facebook Comments