Țigări de contrabandă și materiale pirotehnice, confiscate de jandarmi

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Vineri, 28 Decembrie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au fost angrenate în misiuni specifice de ordine publică, care au avut drept scop protejarea populației împotriva activităților ilicite de comerț, în zona piețelor din municipiul Arad.

Astfel, jandarmii au depistat în Piața Fortuna din municipiul Arad, două persoane de sex masculin, care ofereau spre comercializare trecătorilor țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător și dispozitive pirotehnice direct din portbagajul autoturismelor personale.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au găsit, în autoturismele celor două persoane 130 pachete cu țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător și 1600 bucăți dispozitive pirotehnice.Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar țigările și dispozitivele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

În perioada următoare jandarmii vor intensifica acțiunile de combatere a comercializării ilegale de dispozitive pirotehnice și recomandă cetățenilor să nu achiziționeze astfel de dispozitive de la persoane, sau din locuri neautorizate în acest sens.

Facebook Comments