Țigări de contrabandă, depistate de polițiști în Piața Mihai Viteazul și la Zimand

by Cristian Dobre

La data de 11 septembrie 2020, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în flagrant delict, în parcarea Pieței Mihai Viteazul din municipiu, un bărbat de 26 de ani, în timp ce ar fi oferit spre comercializare 1800 de fire de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.
Polițiștii au indisponibilizat țigaretele, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

La data de 9 septembrie 2020, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat în flagrant delict, pe Drumul European 671, pe raza localității Zimand, două femei de 36 și 51 de ani, în timp ce ar fi transportat cu un autoturism 20.000 de fire de țigarete, netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.
Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au indisponibilizat întreaga cantitate de țigarete, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Facebook Comments