„The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek, se menţine pe primul loc în box office-ul SUA

by Andreea Radu

Thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, conform news.ro.

În al doilea weekend de la debut, filmul regizat de John Lee Hancock – care are în centru doi poliţişti ce încearcă să prindă un criminal în serie – a generat încasări de 2,1 milioane de dolari, cu 55% mai puţin faţă de intervalul anterior, potrivit boxofficemojo.com.

Warner Bros. a lansat lungmetrajul atât în cinematografe, cât şi pe platforma de streaming HBO Max, având în vedere că, în continuare, aproximativ 60% dintre sălile americane sunt închise, potrivit Comscore.

La nivel internaţional, „The Little Things” a generat weekendul trecut 1,4 milioane de dolari din vânzarea de bilete în 20 de ţări. Până în prezent, filmul a cumulat încasări de 7,8 milioane de dolari în SUA şi Canada şi de 4,7 milioane de dolari, internaţional.

Animaţia „The Croods: A New Age” şi-a menţinut de asemenea poziţia în clasament, a doua, după ce, în al 11-lea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,76 milioane de dolari, în timp ce thrillerul „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, a urcat un loc, până pe trei, cu încasări de 1 milion de dolari în al patrulea weekend de la debut.

Filmul SF „Wonder Woman 1984”, cu Gal Gadot şi Chris Pine în distribuţie, a coborât un loc, până pe patru, cu încasări de 905.000 de dolari, în al şaptelea weekend.

Locul al cincilea a fost ocupat de thrillerul fantasy „Monster Hunter”, regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal. În al optulea weekend de la debut, el a generat încasări de 585.000 de dolari.

Facebook Comments