Thalia, la un pas de moarte

by Dana B.

Thalia a fost una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele și este una dintre cele mai apreciate cântărețe mexicane. Deși tot timpul apare cu zâmbetul pe buze și are oi energie pozitivă, vedeta recunoaște că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli care face tot mai multe victime.

Artista se luptă cu boala Lyme de când era însărcinată cu primul ei copil, fetița ei Sabrina, iar afecțiunea a speriat-o îngrozitor.

„Am calculat că eram în ultima lună de sarcină când am început să mă simt extrem de obosită și transpiram foarte rău noaptea, motiv pentru care eram nevoită să mă schimb chiar și de trei ori pe noapte. Mă dureau mușchii și încheieturile”, a declarat Thalia într-un interviu.

„Este o boală îngrozitoare care atacă sistemul nervos central. Ajungi să fii ca o legumă: nu îți mai poți mișca picioarele și nici mâinile, nu mai poți vorbi și ajungi să nu îi mai recunoști pe cei pe care îi ai în fața ta”, a recunoscut Thalia.

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că ea a avut noroc că a descoperit boala la timp, însă a avut mari probleme din cauza ei.  „Afecțiunea mi-a afectat pielea, sistemul nervos și inima. Dacă nu s-ar fi acționat la timp și corpul meu nu ar fi răspuns la tratament, aș fi putut să ajung chiar la demență. Îmi cădea  părul si aveam pielea foarte uscată”, a mai povestit artista.

Starul din „Sărmana Maria” a mărturisit că totul a început de la o mușcătură de căpușă. „Mă simțeam din ce în ce mai rău. Aveam impresia că o să mor. În acele momente am realizat cât de puțin contează banii, faima și succesul. Totul pălește în fața sănătății”, a mai afirmat actriță.

De atunci, Thalia a promis să aibă mai multă grijă de sănătatea ei și a  adoptat un stil de viață mai sănătois și merge periodic la medic pentru a-și face analize ca să-și țină afecțiunea sub control.

„Acum, prioritatea mea este sănătatea și de aceea am un stil de viață sănătos. Avem o viață zen printr-o alimentație corectă și o atitudine pozitivă. Din cauza bolii pe care o am trebuie să fiu foarte atentă să nu îmi scadă sistemul imunitar. Dacă se întâmplă asta, boala mă poate învinge”, spune Thalia.

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.

Thalia şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum „Maria Mercedes” (1992), „Marimar” (1994), „Maria, la del Barrio” (1995) sau „Rosalinda” (1999).

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani. Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Pe parcursul carierei, Thalia, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.

 

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments