Terasa preferată a lui Falcă se extinde în mijlocul drumului. Se închide o latură a Pieței Avram Iancu

by Cosmin Mihuta

Mare conferință mare a PNL Arad, în mijlocul Pieței Avram Iancu, unde trio-ul letal Bibarț-Bîlcea-Bulbuc au anunțat presei de casă („dujmanii“ n-au fost invitați) o mare realizare a administraiei locale. În timp ce terasele din centrul Aradului se demolează, alte terase „prietene“ (unde se simte bine primarul Falcă) se extind în mijlocul drumului. Cu alte cuvinte, ordinul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență e doar pentru fraieri. După cum a anunțat prințișorul Bibarț prietenilor săi din presă, primăria va închide circulația în partea sudică a pieței, unde sunt trei localuri celebre. Nu avem nimic cu vreun local din acea zonă, ba din contră, ne plac și nouă, ci doar cu egalitatea de șanse între toate firmele HORECA din Arad. Practic, PNL Arad duce în pragul falimentului o serie de baruri sau restaurante din centrul Aradului, demolând terase, în timp ce altora le oferă condiții speciale, ba chiar închide circulația, pentru ca terasele lor să se extindă pe carosabil. Noi știam că liberalii susțin economia liberă, în niciun caz nu intervin între concurenți. Dar am uitat că cei din actulul PNL Arad n-au nicio legătură cu partidul care a sărbătorit ieri 145 de ani de existență, fiind doar obositul PDL, vopsit în straie galbene.

Problema teraselor a fost semnalat și de senatorul Fifor, care acuză faptul că PNL desființează treceri de pietoni, închide străzi, numai pentru a face pe placul unor firme apropiate, în timp ce alți arădeni au de suferit, pentru că le sunt demolate terasele, la odrinul prefectului.

„Aradul PDL-PNL-ului, in vremea pandemiei…

Aradul, orasul in care, daca e nevoie, se desfiinteaza o trecere de pietoni pentru a se construi o terasa. Pe trotuar.

Orasul in care, daca e nevoie, se inchide o strada, pentru aceeasi terasa. Nu cumva sa i se aplice dispozitiile de noaptea mintii ale straniului prefect Stoian. Lucru anuntat de PNL, nu oricum, ci in ditai conferinta de presa, chiar de la fata locului. Timp in care, alte terase sunt demolate fara nicio problema. Si fara conferinta de presa.

Pe logica lui Bibi, Bilcea si Falca, nu m-ar mira ca, maine-poimaine, sa se inchida si drumul european E68, pentru ca aceeasi firma, cea cu terasa de pe trotuar, sa nu fie cumva deranjata de traficul infernal.

In rest, sa auzim numai de bine. Si, desigur, „La multi ani, PNL!”. Care, daca e sa ne luam dupa cugetarile profunde ale lui Hamangia de Arad, Bilcea, a condus tarisoara noastra draga intotdeauna cand a fost greu, greut. Chiar si in 1907….“, scrie senatorul Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments