Teo Trandafir între ciocan și nicovală

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Între ciocan și nicovală. Teo Trandafir este într-o situație dificilă, care a pus-o în mare încurcătură. Prezentatoarea TV a primit oferta de a colabora cu Adrian Sârbu la noua lui televiziune, însă într-un moment în care oficialii Kanal D o laudă zilnic pentru prestația ei.

Faptul că vedetele TV se mută de la o televiziune la alta, multe dintre ele bifând chiar toate trusturile din România, nu surprinde pe nimeni. Printre cele care încă fac show-uri de calitate, dar au și un brand personal puternic se numără și Teo Trandafir, așa că este mai mult decât firesc ca producătorii de la posturile concurente să o dorească în propriile grile.

Chiar dacă nu existat zvonuri potrivit cărora vedeta ar vrea să părăsească echipa Kanal D sau că ar fi nemulțumită de condițiile emisiunii care-i portă numele, se pare că realitatea este cu totul altfel. Mai exact, în momentul în care Adrian Sârbu a chemat-o la o tură de negocieri, Teo nu a putut să-l refuze, dar… se pare că deznodământul este favorabil actualului ei loc de muncă.

Conform surselor noastre, se pare că Teo Trandafir s-a întâlnit cu Adrian Sârbu, întâlnire unde acesta i-a spus franc că și-o dorește pion principal în televiziunea pe care o lansează anul acesta, cel mai probabil în luna martie. Chiar dacă s-ar fi așteptat să-i dea un răspuns pozitiv pe loc, aceleași surse ne-au povestit că Teo nu i-a zis nici că da, dar nici un nu categoric.

Adrian Sârbu a ajutat-o când a fost bolnavă

La drept vorbind, prezentatoarea de la “Teo Show” nici nu ar fi putut să refuze categoric, așa cum probabil ar fi făcut-o dacă Antena 1 sau PRO TV i-ar fi făcut vreo ofertă de lucru, ținând cont de relația pe care o are cu Sârbu, singurul om căruia Teo spune că-i datorează viața.

Să ne aducem aminte că Sârbu a fost cel care a trimis-o cu un avion privat la Viena, deși nu mai vorbiseră de ani buni, și s-a ocupat personal ca prezentatoarea TV să aibă parte de cea mai bună îngrijire acolo. Teo suferea de pancreatică necrozată severă, iar medicii s-au declarat rezervați în privința șanselor sale de recuperare, întrucât starea ei era gravă. Sârbu s-a dus după ea la Viena și, pe patul de spital, a asigurat-o că va trece cu bine peste toate operațiile și că vor pleca împreună acasă.

Acel moment a fost crucial pentru Trandafir. Pe de altă parte, Teo nu poate uita nici ajutorul primit de la Kanal D într-un moment în care nici o televiziune nu voia să audă de proiectele ei, postul turcesc fiind singurul care i-a dat pe mână un show de televiziune, care-i și poartă numele.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments