Temperaturi neobișnuite la început de decembrie! Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

by Andreea Radu

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi apropiate de cele normale în primele două săptămâni prognozate, urmând ca, în următoarele două săptămâni, vremea să se încălzească iar temperaturile să se situeze peste media celor obișnuite pentru acestă perioadă, scrie antena3.ro.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13.11.2023 – 20.11.2023

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte în zonele montane dar și ușor mai ridicate în extremitatea de sud a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Facebook Comments