Temperaturi de vară în primele zile de toamnă

by Adrian Pavel

De astăzi, oficial a început toamna, însă vom avea în continuare vreme caldă și temperaturi de vară. Pe parcursul zilei de vineri vremea va fi în general frumoasă cu nori trecători și câțiva stropi de ploaie în sud-est, cât și în zona montană. În rest, nu vor lipsi perioadele cu soare iar vântul își va face simțită prezența în Bărăgan, sudul Moldovei cât și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade.
În Capitală vom avea o zi plăcută, cu soare generos și foarte puțini nori. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade.
La munte vorbim tot de instabilitate și va ploua în majoritatea masivelor.
La mare încă este vreme bună de plajă, cu soare și briză activă, chiar dacă suntem pe final de sezon. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 32, iar apa marii vă avea în jur de 27 de grade.
Sâmbătă, temperaturile vor fi în creștere, iar vremea va fi călduroasă la orele amiezii în sud și sud-est. Însă la un moment dat se vor aduna câțiva nori și vor fi ploi de scurtă durată doar în zona montană. Vântul va adia ușor, dar se va simți mai tare pe litoral. Maximele se vor încadra între 25 și 33 de grade, scrie tvr.ro.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate