Teatrul Clasic prezintă o nouă ediție a „Serii de poezie”

by Andreea Radu

Prima zi a lunii martie, aduce, de la ora 17.30, pe scena mare a Teatrului Clasic Ioan Slavici” un spectacol de suflet. Este vorba despre o nouă ediție a Serii de poezie”, dedicată, de această dată, FEMEII. Femeia, eterna poveste” se numește întâlnirea în care versurile vor fi rostite cu har de actorii: Oltea Blaga, Zoltan Lovas, Bogdan Costea, Bogdan Neciu, Liliana Balica și Alina Vasiljevic.

Proiectul dedicat versurilor și coordonat de colega noastră, actrița Oltea Blaga, se bucură, încă de la prima sa ediție, de un succes neașteptat, semn că sensibilitatea umană se manifestă încă la cote maxime. Semn că iubim încă frumosul și știm să ne bucurăm atunci când ne este dăruit. Iar bucuria este acum, cu atât mai mare, cu cât versurile pe care le aducem duminică seara, în fața publicului, sunt dedicate a ceea ce putem numi minunea de lângă noi, FEMEIA.” – spune Bogdan Alexandru Costea, manager al Teatrului Clasic Ioan Slavici” Arad.

Vreme de aproape un ceas, pe scena mare a teatrului arădean, se vor auzi versuri sensibile din creația lirică românească și universală, purtând semnătura unor poeți precum……… Recitalul va fi completat muzical de ,,Trio interbelic” format din: Claudia Stetco, Mihai Vaștag și  Marcel Sâpcu.

Facebook Comments