TEATRUL ARADEAN V-A PREGATIT O SAPTAMANA SPECIALA

by webeditor

O săptămână cu patru spectacole şi cu un eveniment special care, cu siguranţă, va face, din nou, neîncăpătoare sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad. Primul spectacol va fi prezentat într-un spaţiu neconvenţional şi îl va aduce în faţa publicului pe actorul Sorin Calotă şi al său spectacol „Zero“, realizat după „Însemnările unui nebun“, de N. V. Gogol. El va avea loc joi seara, de la ora 19,00, în Drama’S Club (parterul teatrului, intrarea laterală).

De Ziua Îndrăgostiţilor nu aveam cum să nu ne gândim la toţi cei care doresc să petreacă o seară aparte, în compania unui actor îndrăgit şi a unui spectacol de succes, drept pentru care vineri, de la ora 19,00, Zoltan Lovas vă aşteaptă, în sala mare, cu un „Apropo, aţi chemat pompierii? – Reloaded“, realizat special pentru îndrăgostiţii de orice vârstă. Alături de el, în acest spectacol unic, vor mai urca pe scenă, pentru a susţine momente inedite, Carmen Butariu, Oltea Blaga, Alina Danciu, Cecilia Donat şi Marian Parfeni. Iar o altă surpriză constă în faptul că un bilet la această reprezentaţie va costa doar 10 lei şi este valabil pentru un cuplu!

Finalul de săptămână ne-am gândit că ar trebui să aparţină comediei. Mai precis, unei comedii muzicale care de la premieră încoace face săli pline: „Dush(i) cu preshu’“, după Ion Băieşu, în regia lui Nicolae Mihai Brânzeu, pe muzica originală a lui Cari Tibor şi în coregrafia Maurei Cosma. Spectatorii arădeni sunt invitaţi să se lase…  Dush(i) cu preshu’ atât sâmbătă, cât şi duminică seara, de la ora 19,00.

Facebook Comments