Teatru ieftin marca PNL! Bibarț nu a fost decât un iepure pentru candidatul Bîlcea

by Florian Popa

Senatorul PSD Arad Mihai Fifor susține că actualul primar interimar Călin Bibarț nu e altceva decât un iepure, scos din joben de magicianul Falcă, pentru actualul candidat PNL la Primăria Aradului, Sergiu Bîlcea. Deși Bibarț mimează distanțarea față de Falcă și PNL, în realitate, primarul interimar e mai legat ca oricând de gașca portocalie.

Corb la corb nu-și scoate ochii”, spune un vechi proverb românesc, care e mai actual ca niciodată în politica arădeană.
Asistăm de câteva luni la un teatru ieftin, în care interimarul Bibarț joacă rolul iepurelui, în timp ce Bîlcea așteaptă la cotitură să-și prindă ciolanul pregatit de Falcă, adică funcția de primar al Aradului.
Această piesă pusă în scenă de vizionarul fără viziune Gheorghe Falcă are drept scop păcălirea electoratului arădean, momit cu iluzia că actualul primar interimar Bibarț se va rupe de gașca portocalie, care l-a hrănit de când a intrat în politică, și va alege drumul căinței, în traducere, va candida independent la Primăria Aradului.
Falcă joacă clasic la cacealma cu arădenii, încercând să capitalizeze un număr mare de voturi spre Bibarț, pe care ulterior să le transfere spre adevăratul candidat al PNL, tăcutul și obedientul Bîlcea.
Scenariul e evident și-l vedem zilnic: pe rețelele de socializare, Bibarț pozează în tigru, iar în viața reală, la conferințele PNL Arad, același Bibarț stă umil pe colț de masă, lângă Bîlcea, care îl lasă din când în când să ia cuvântul.
Vom vedea în zilele următoare și actul final al acestei comedii ieftine, cu Bibarț retrăgându-se în glorie din cursa electorală, pentru a-l susține cu toată forța pe Bîlcea.
Cum spunea vechiul proverb, corbii din PDL/PNL nu-și vor scoate niciodată ochii, iar drumul lor va fi comun și în viitor. Nici nu se putea altfel, după ce 16 ani au jefuit împreună Aradul și au împărțit frățește prada, adică banii arădenilor.
Numai ca, de data asta, aradenii nu se mai lasa prostiti si, pe 27 septembrie, ii vor trimite pe Falca si pe grupul lui de interese la groapa de gunoi a istoriei“, scrie senatorul Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments