TEAPA MARCA FALCA: PRIMARUL NU S-A PREZENTAT LA DEZBATEREA PUBLICA DE PE MARASESTI

by Sida Voicu

Pr

imarul Gheorghe Falca a dat ieri o noua țeapă aradenilor, de data aceasta celor interesati de soarta scolii generale „Mihai Eminescu”. Desi luni ne anunta cu surle si trambite ca doreste sa dezbata soarta scolii generale „Mihai Eminescu”, convocand o dezbatere publica in sediul Polititie de Frontiera Arad, unde doreste sa mute aceasta scoala, ieri s-a razgandit brusc si n-a mai participat la intalnirea pe care chiar el a convocat-o. O atitudine de dispret si fata de scoala generala „Mihai Eminescu”, si fata de aradenii interesati de acest subiect si fata de soarta sutelor de copii care invata la aceasta scoala.

La ora 16.00, ora la care site-ul Primariei municipiului Arad ne indemna sa fim prezenti la sediul Politiei de Frontiera Arad, de pe strada Marasesti, pentru a discuta despre soarta celor de la „Mihai Eminescu”, la locul stabilit nu era prezent nici Gheorghe Falca, nici vreun reprezentant al Primariei Arad. Doar vreo doi-trei parinti care n-au fost anuntati pe linie de partid, cum se obisnuieste, ca Gheorghe Falca nu mai vine, presedintele executiv al PC Arad, Leontin Aslau, si cativa politisti de la IPJ si Politia locala. Bietii oameni s-au mobilizat, in speranta ca Gheorghe Falca e un om de cuvant si va veni la propria dezbatere. Asa cum si cei cativa parinti prezenti credeau ca Falca e cu adevarat interesat de problema scolii si a elevilor, si nu face tot acest circ din cauza intereselor pe care le are ca serviciile de inmatriculare si pasapoarte sa nu se mute de la mall-ul din Vlaicu, unde o firma apropiata de familia Falca detine biroul de copiat acte.

Pana la urma, incredeea celor prezenti in cuvantul lui Falca s-a dovedit neintemeiata, iar primarul a aratat cat de mult ii pasa de acest subiect si cat ne putem baza pe ceea ce spune. Dupa ce luni s-a „intalnit” cu cei de la FMI, iata ca astazi a „dezbatut” problema scolii „Mihai Eminescu”. Si minciuna-i vorba. Asta da primar.

Facebook Comments