Taximetrist din vestul țării, înjunghiat de un client

by Dana B.
Please follow and like us:

Un taximetrist din vestul țării a fost înjunghiat, în noaptea de marţi spre miercuri, de un client. Ulterior, agresorul a fugit cu portofelul pe care l-a furat din maşină, fiind căutat de poliţişti.

Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe strada Pepinierei, aflată în zona Girocului din Timişoara. În maşina unui taximetrist s-a urcat, din zona Gării de Nord, un client tânăr, de aproximativ 22 – 23 de ani, care l-a rugat pe şofer să îl ducă pe str. Pepinierei.

Conform poliţiştilor timişeni, în momentul în care taximetristul a intrat pe stradă, clientul, care se afla pe bancheta din spate, a început să îl lovească cu un cuţit sau un obiect ascuţit de mai multe ori. După ce a furat portofelul taximetristului, în care se afla o sumă de bani, agresorul a fugit printre blocuri.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, nu a fost rănit grav, astfel că a reuşit să-şi anunţe colegii taximetrişti cu privire la incident. Imediat, zeci de maşini au plecat spre str. Pepinierei, iar taximetriştii au început să-l caute pe agresor în zonă.În acest caz, poliţiştii timişeni fac verificări pentru găsirea agresorului.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments