Taxe și impozite mai mari pe toate imobilele și terenurile din România

by Adrian Pavel

Primăriile au intrat în panică după ce au rămas fără bani, în ultimele luni din an. Cu toate acestea, edilii cred că au găsit soluția: să solicite Guvernului majorări ale taxelor și impozitelor pe terenuri și imobile. Deși românii sunt îngenunchiați de taxe, impozite și prețuri mai mari, primarii din țară s-au gândit, chiar înainte de alegeri, la o soluție pentru aduce bani la bugetul local și a nu mai rămâne în pană de buget, în ultimele luni ale anului, din cauza ordonanței austerității, scrie antena3.ro.
Soluția primarilor este să solicite Guvernului alte cheltuieli în plus pentru români și anume să mărească taxele și impozitele pe imobile și terenuri, pe lângă solicitarea unui buget de la Guvern pentru cheltuieli.
Mai exact, în acest moment Guvernul caută bani pentru a asigura funcționarea primăriilor, care au transmis deja solicitări către Ministerul Dezvoltării. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, executivul este gata deja să scoată din fondul de rezervă 1,5 milioane de lei pentru primării.
Pe lângă asta, aleșii locali vor ca până la finalul anului să fie stabilit un nou sistem de impozitare pentru case și terenuri, astfel încât acestea să fie mai mari.

Facebook Comments