Tatăl biologic al Antoniei, dărâmat de durere la locul crimei de la Arad: ”Parcă e un film…”

by Florian Popa

Durere fără margini pentru tatăl biologic al Antoniei, fetița ucisă la Arad. Bărbatul s-a întors din Olanda şi a venit la blocul unde a fost ucis copilul ca să aprindă lumânări. Astăzi, tatăl Antoniei va solicita autorităților să-și vadă băiatul și va începe procedurile de custodie. Tot astăzi magistrații din Arad vor judeca acum contestația la arestarea preventivă a criminalului. ”Nu îmi vine să cred ca e adevărat. Parcă e un film ceva”, spune Cristian Oancea.

După un drum de două mii de km, din Olanda, tatăl Antoniei a ajuns la blocul unde fetita lui și-a găsit sfârșitul. Vecinii s-au oprit sa îl consoleze. ”Nici acum nu cred că sunt aici și nici acum nu cred ca Antonia e moartă. De două săptămâni am o problemă cu mine.. Tot timpul spuneam că trebuie să ajung acasă! Îmi era un dor de fata… Doua săptămâni, nu mai puteam…”, povestește el.

”Eu cred că și ea a avut de-a face”

Să aprindă lumânări a venit si bunica paternă. ”Din povestea asta și din experiența mea de viață, eu cred că și ea a avut de-a face. Eu așa cred. Mamă, nu știi ce a fost în creierul lor!”, spune femeia.

Directorul firmei de taxi, cu care a mers bărbatul la cimitir, spune ca acesta nu ar fi dat nimic de bănuit.

”A ajuns cu un geamantan și cu un copil de mână, a pus geamantanul în mijloc, a urcat copilul în spate, el s-a pus in partea cealaltă în spate”, spune Cornelia Sîrghi.

”Ea a fost acasă. A fost acasă când s-a întâmplat chestia aia”

În celălalt capăt al țării, la Arad, familia celui arestat pentru asasinarea copilului susține că de fapt mama ar fi vinovată.

”Ea a fost acasă. A fost acasă când s-a întâmplat chestia aia. El a iubit-o foarte mult si s-ar putea s-o acopere pe ea. Dacă era așa o mama grijulie, după ce i-a spus Crișan că copila-i moartă, de ce s-a mai pus în pat cu el? S-a pus în pat cu el, a stat liniștită, de ce n-a sunat poliția? O mamă….”, spune familia tânărului.

Mama cu cei doi copii se află şi acum în custodiat protecţiei copilului.

 

Sursa: antena3.ro

Facebook Comments