TAS a decis: Viitorul este campioana României

by Andreea Radu

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunțat că Viitorul este campioana României, la finalul procesului FCSB împotriva FRF-LPF-Viitorul, conform gsp.ro.

„După o lună și jumătate avem și noi o dimineață plăcută. Am avut emoții, a fost un examen complicat. Ne pregătim să desfacem șampania„, a fost prima reacție a lui Cristi Bivolaru, managerul general al Viitorului, la TV Sport ro.

Și FRF a confirmat că Viitorul rămâne campioană: „Astăzi, 13 iulie, Tribunalul Sportiv de la Lausanne s-a pronunțat în privința câștigătoarei Ligii 1 în sezonul 2016-2017. TAS a decis că FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017″.

Audierile au avut loc în prima parte a zilei de miercuri și au durat aproximativ 5 ore, iar TAS le-a transmis părților implicate că va comunica astăzi verdictul.

Judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv au menținut astfel decizia dată de Liga Profesionistă și aprobată de Comitetul Executiv, cu Viitorul regina Ligii 1.

Facebook Comments