Târgul de Crăciun din comuna Zăbrani își va deschide porțile pe 15 decembrie

by Andreea Radu

Încă de la începutul lunii decembrie, toți locuitorii comunei sunt invitați să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă participând la evenimentele organizate de către Primăria și Consiliul local Zăbrani și partenerii lor.

Primul eveniment va avea loc în data de 3 decembrie, la Biserica Ortodoxă din Chesinț unde, după Sfânta Liturghie, părintele Florin Dan Ardeuan a pregătit o frumoasă surpriză tuturor, invitându-i la un concert de colinde susținut de către Antonia Maria Pop și părintele Marius Ciprian Pop.

Pe 9 decembrie, Concertul de colinde pregătit de către Orchestrele Bisericilor Penticostale din Zăbrani și Chesinț se va desfășura începând cu orele 17.00, la Căminul Cultural din Zăbrani.

Ediția a III-a aTârgului de Crăciun își va deshide porțile pe 15 decembrie, la ora 18.00, la Neudorf. Producătorii locali sunt invitați să își prezinte produsele alimentare sau non-alimentare, copiii din întreaga comunitate vor pregăti un spectacol de colinde, iar participanții vor fi invitați la un pahar de ceai sau vin fiert. Programul va continua sâmbătă, 16 decembrie, la Chesinț, iar duminică, 17 decembrie începând cu orele prânzului va sosi în comună Trenulețul lui Moș Crăciun. Spre seară (ora 18.00) trenulețul va opri în fața Bisericii Catolice din Zăbrani, pentru ultima seară a Târgului.

18 decembrie va fi ziua dedicată celor mici, cea în care deschidem Atelierele lui Moș Crăciun în fiecare sat. Creațiile copiilor le va admira însuși Moșul, care a promis că îi va răsplăti cu daruri pe toți participanții.

Încheiem evenimentele lunii în data de 19 decembrie, când la Zăbrani va poposi CaravanaTradițiilor de Iarnă. Alături de Orchestra Rapsodia și invitații săi surpriză, va susține un recital de suflet talentata interpretă Paula Hriscu.

La inițiativa tinerilor din comuna, în data de 25 decembrie se va organiza Balul de Crăciun, un eveniment susținut de către Primăria Zăbrani.

„Pregătirile au început deja! Sperăm să ne fiți alături în număr cât mai mare, să așteptăm împreună Crăciunul sfânt și bun!“, a spus primarul Dănuț Codrean.

 

Facebook Comments