TANARUL BATUT SI TARAT CU MASINA S-A TREZIT DIN COMA SI A VORBIT CU ANCHETATORII

by Cosmin Mihuta

Tanarul de 27 de ani din judetul Arad, care a fost gasit intr-o balta de sange pe o strada din localitatea Siria, dupa ce a fost tarat de o masina, s-a trezit din coma. Medicii i-au redus treptat in ultimele zile doza de sedative si l-au deconectat de la aparate cand au vazut ca poate respira singur. Anchetatorii au putut astfel, pentru prima data de la incident, sa stea de vorba cu el. Starea tanarului este in continuare critica, spun medicii si pericolul unei infectii care sa ii ameninte viata, nu a trecut.

Barbatul a reusit sa raspunda la cateva intrebari ale anchetatorilor, dar, surse din randul acestora, spun ca este foarte confuz. Marturiile sale sunt departe de a face lumina in acest caz. Deocamdata nu isi poate aduce aminte decat foarte putine lucruri din ce i s-a intamplat, mai ales ca, localnicii din Siria au povestit ca, inainte de incidentul cu masina, tinarul a fost batut crunt.

Medicii spun ca el va ramane internat poate si luni de zile de acum inainte. Cel mai probabil va suferi si mai multe operatii estetice pentru a i se reface zona feselor.

 

Sursa: Pro TV
Facebook Comments