Tânăr prins cu permis de conducere fals, în vama Nădlac

by Cristian Dobre

Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism, folosind un permis de conducere fals.

În data de 23.05.2020, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român K.L., în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism, marca Volkswagen, model Passat, înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere eliberat de autorităţile din România.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere din România, în schimbul sumei de 1500 euro, de la persoană a cărei identitate nu o cunoaște.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate