Tânăr de 21 de ani, prins drogat la volan în municipiul Arad

by Florian Popa

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 06.00, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat un bărbat de 21 de ani, din Vărădia de Mureș, în timp ce conducea un autoturism în municipiu. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
A mai fost depistat, tot de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 17.00, un bărbat de 50 ani, din Felnac, în timp ce conducea un autoturism în localitate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Sub influența alcoolului la volan, a mai fost depistat, de polițiștii Serviciului Rutier, un bărbat de 34 de ani, cetățean maghiar, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, toți cei în cauză fiind cercetați penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Facebook Comments