Tânăr căutat pentru infracțiuni rutiere, prins la P.T.F. Nădlac II

by Cristian Dobre

            Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

 În data de 28.09.2019, în jurul orei 16.20, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român A. C., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

 Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Facebook Comments