Tâlhărie în cartierul Aurel Vlaicu. Autorul a fost reținut de polițiști

by Florian Popa

În această seară, polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 46 de ani ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe strada Oborului din municipiu.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că o persoană necunoscută s-ar fi deplasat la un magazin alimentar de pe strada Oborului din municipiu, de unde ar fi introdus în plasă mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit să și le însușească fără sa achite contravaloarea acestora.

Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani care i-ar fi solicitat să plătească produsele, cel în cauză i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cuțit, părăsind apoi locul comiterii faptei.

La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști într-un imobil de pe strada Lăcrămioarelor din municipiu. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Facebook Comments