Tabloul sferturilor de la Paris! Halep – Svitolina se joacă miercuri

by Sorin Haut

Caroline Garcia (Franţa, 27 WTA) şi Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA) sunt ultimele două jucătoare calificate în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

Karolina Pliskova, favorita numărul doi a turneului, a câştigat extrem de greu meciul cu surprinzătoarea Veronica Cepede (Paraguay, 97 WTA), scor 2-6, 6-3, 6-4. Ea o va întâlni în ultimele opt pe Caroline Garcia, care a câştigat duelul 100% francez cu Alize Cornet (43 WTA), scor 6-2, 6-4. Învingătoarea din acest sfert de finală va întâlni, în penultimul act, câştigătoarea din duelul pe care toată România îl aşteaptă cu sufletul la gură: Halep – Svitolina.

Programul sferturilor

Marţi

Jelena Ostapenko (Letonia, 47 WTA) vs Caroline Wozniacki (Danemarca, 12 WTA)

Kristina Mladenovic (Franţa, 14 WA) vs Timea Bacsinszky (Elveţia, 31 WTA)

Miercuri

Simona Halep (România, 4 WTA) vs Elina Svitolina, Ucraina, 6 WTA)

Caroline Garcia (Franţa, 27 WTA) vs Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA)

Pentru accederea în sferturile de finală, toate cele opt sportive vor încasa un cec în valoare de 300.000 de euro şi 430 de puncte în clasamentul mondial.

Simona Halep, văzută de specialişti drept principala favorită la titlu, s-a calificat în sferturi la Roland Garros, după un meci fără istoric, scor 6-1, 6-1 cu Suarez Navarro.

Sursă: digisport.ro

Facebook Comments