Tabloul sferturilor de finală din Champions, Europa şi Conference League!

by Sorin Haut

Tragerea la sorți a sferturilor de finală din Liga Campionilor la fotbal a avut loc astăzi, la Nyon, iar tabloul arată aşa: Chelsea – Real Madrid, Manchester City – Atletico Madrid, Villarreal – Bayern Munchen, Benfica – Liverpool. În semifinale se vor înfrunta învingătoarele din meciurile Manchester City/Atletico Madrid şi Chelsea/Real Madrid, respectiv Benfica/Liverpool  şi Villarreal/Bayern Munchen. Sferturile de finală sunt programate pe 5/6 aprilie și 12/13 aprilie. Semifinalele UEFA Champions League se vor disputa pe 26/27 aprilie și 3/4 mai. Finala UEFA Champions League va avea loc pe 28 mai, la Paris, pe Stade de France.

Tabloul sferturilor de finală din Europa League, în urma tragerii la sorţi de la Nyon, arată aşa: RB Leipzig – Atalanta, Eintracht Frankfurt – Barcelona, West Ham United – Lyon, Braga – Rangers. În semifinale se vor înfrunta RB Leipzig/Atalanta cu Braga/Rangers şi West Ham United/Lyon cu EintrachtFrankfurt/Barcelona. Gazda finalei va fi echipa calificată din semifinala doi, West Ham United, Lyon, Frankfurt sau Barcelona. Sferturile de finală se vor desfășura pe 7 și 14 aprilie, iar semifinalele în 28 aprilie și 5 mai. Finala Europa League a fost programată pe 18 mai.

În Conference League vom avea următoarele sferturi de finală: Bodo Glimt (Norvegia) – AS Roma (Italia), Feyenoord (Olanda) – Slavia Praga (Cehia), Olympique Marseille (Franța) – PAOK Salonic (Grecia) şi Leicester City (Anglia) – PSV Eindhoven (Olanda). În semifinale se vor înfrunta Leicester City/PSV Eindhoven cu Bodo Glimt/AS Roma, respectiv Feyenoord/Slavia Praga cu Olympique Marseille/PAOK. Sferturile de finală se vor desfășura pe 7 și 14 aprilie, iar semifinalele în 28 aprilie și 5 mai. Finala Conference League se va disputa pe 25 mai.

Facebook Comments