SURSE: GHEORGHE FALCA A PARTICIPAT LA INTALNIREA CU BASESCU, DE LA PALATUL COTROCENI

by Cosmin Mihuta

Surse politice precizau că mai mulți lideri ai PDL au fost convocați la Cotroceni, în weekend-ul trecut, de președintele Traian Băsescu. La întâlnire ar fi trebuit să participe și Vasile Blaga, însă acesta a refuzat. În schimb, conform celor de la sursazilei.ro, la întâlnire au fost prezenţi alţi lideri marcanţi ai PDL, printre care şi preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă.

În cadrul negocierilor de la Cotroceni, președintele le-a cerut celor de la PDL și PMP să nu se mai atace, ba mai mult, să colaboreze în Parlament. Rezultatele negocierilor de la Cotroceni au avut efecte imediate. PDL a inițiat o moțiune simplă pe Economie, care este susținută și de deputații independenți, foști PDL-iști, dar care acum se află în Partidul Mișcarea Populară.

La intalnire ar fi participat, pe lângă Gheorghe Falcă, lideri ca Emil Boc, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Roberta Anastase, dar si lideri de organizatii. Despre intalnire a fost informat si presedintele PDL, Vasile Blaga, dar acesta nu a participat la ea.

Facebook Comments