Surpriză inedită pentru Alina Pușcaș, la 32 de ani

by Dana B.

Alina Pușcaș a împlinit 32 de ani, iar soțul ei a surprins-o primul. Cei doi au mers într-un loc romantic, iar vedeta a fost copleșită de emoții. Spre deosebire de alți ani, anul acesta vedeta și-a petrecut ziua de naștere cu soțul ei și nu cu prietenii, așa cum plănuise.

„Astăzi nu o să fiu pe acasă cum aş fi vrut. Nu mi-a ieşit anul ăsta nici să petrec cu prietenii şi familia. Ajung pe data de 3 acasă. Înainte de 12 noaptea cam cu o oră Mihai mi-a propus să ne plimbăm puţin aşa. Noi mai facem aşa. Am ajuns într-un loc în care eram numai noi doi. Mă aştepta un buchet mare de flori, o şampanie. Am dansat amândoi. Am rămas acolo până dimineaţă. Eu am fugit la filmare. Trebuia să avem şi un mic dejun romantic, dar nu s-a putut. Am primit un cadou care completa perfect un echipament de ski. El este cel care m-a iniţiat în acest sport”, a spus Alina Puşcaş.

„Familia simte că e pe primul loc. Ei vor fi câştigători. Acum pe 30 noiembrie facem 3 ani şi avem doi copii. Am avut trei ani plini din toate punctele de vedere. (…) Mi-au cântat aici la filmări. Cezar a dat tonul. Am comandat 45 de pizza. Eu nu obşnuiam să îmi sărbătoresc zilele de naştere”, a mai spus ea.  Pe 26 octombrie a născut o fetiță perfect sănătoasă.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments