Surpriză de proporții pentru o mireasă, în ziua nunții

by Cristian Dobre

Andra a fost la o nuntă, unde a luat-o prin surprindere pe mireasă, acesta neștiind că artista avea să cânte la cel mai important eveniment din viața ei.

Reacția miresei în momentul în care a văzut-o pe Andra la nunta ei a impresionant-o pe artistă. Cântăreața a comentat momentul pe pagina sa de pe o rețea de socializare. „Ziua nunții ar trebui sa fie superbă, cu multe surprize și distracție, iar familia acestei mirese a vrut să-i îndeplinească o mare dorință: sa cânt eu la nunta ei! Ce reacție minunată a avut când m-a văzut!!! Mă bucur enorm că am putut sa fac ziua asta și mai frumoasă pentru ea și îi urez să aibă toată viața acest zâmbet pe buze! Casă de piatră, Flavia! ?♥️”, a scris Andra în mediul online.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments