Supravegheaţi video, utiştii au trecut la un alt nivel de pregătire

by Sorin Haut
Please follow and like us:

După două săptămâni în care aveau obligația să-și filmeze antrenamentele comandate cu o seară înainte de preparatorul fizic, Alexandru Radu, fotbaliștii UTA-ei au trecut la un alt nivel de pregătire. Prin intermediul unei aplicații online, utiştii se pregătesc simultan, iar imagini video cu fiecare dintre ei ajung în timp real inclusiv la „principalul” Laszlo Balint și „secunzii” săi, Cezar Zamfir și Gabi Vasiliu.

Așadar, „Bătrâna Doamnă” duce la un alt nivel și antrenamentele de tipul „social distancing”, cu rezultate, evident, mai bune.  Echipa arădeană e lider detaşat în Liga a II-a, după 24 de etape, la 11 puncte distanță de Mioveni și Turris. Pe de altă parte, UTA aşteaptă semnale dinspre FRF, pentru a vedea care este varianta de continuare a campionatului.

În eşalonul secund ar mai fi de disputat 14 etape, destul de multe pentru a termina la timp sezonul şi a nu afecta debutul următoarelor ediţii de campionat. Indiferent ce decizii se vor lua, „roş-albii” sunt foarte aproape de promovarea în Liga 1, aşa că trebuie să fie pregătiţi pentru orice scenariu.

 

Facebook Comments