Suporterii UTA-ei își anunță prezența în număr mare în deplasarea de sâmbătă, de la Sibiu

by Sorin Haut

UTA s-a deblocat în Superligă, după 3-1 cu FC Botoșani, iar suporterii arădeni anunță că vor fi alături de favoriți și în deplasarea de sâmbătă, de pe noua arenă a Sibiului, „Municipalul” de aproape 13 mii de locuri. Aici o așteaptă FC Hermannstadt, formație ce a intrat și ea în hora retrogradării după ce TAS-ul a confirmat decizia de depunctare (-9) a FRF și care are acum doar două puncte în fața UTA-ei. Așadar, cu o victorie sub Cibin, echipa arădeană ar putea chiar trece peste sibieni în clasament. Fanii „Bătrânei Doamne” sună adunarea pentru meciul de sâmbătă, de la ora 14,30, prin mesajul postat pe pagina de facebook a Ultras Arad:

Victoria de sâmbătă a echipei noastre ne dă o rază de speranță cu privire la șansele de menținere în prima ligă. Credem în continuare în jucătorii pe care i-am văzut atât de ambițioși pe teren în acest meci, astfel că am decis să anunțăm deja organizarea pentru deplasarea de la Sibiu.

Deplasarea se va face cu autocarul, iar înscrierile se pot efectua prin mesaj privat către pagina noastră de Facebook. Mesajul trebuie să conțină numele complet, numărul de telefon și numărul de locuri rezervate. Fiecare persoană care dorește să se înregistreze pe lista noastră are dreptul să rezerve maxim două locuri. Detaliile legate de transport și organizare vor fi trimise ulterior către toți cei înscriși.

Meciul dintre Hermannstadt și UTA este programat pentru sâmbătă, ora 14:30 și va avea loc pe noul stadion al orașului Sibiu. Deoarece este probabil cea mai accesibilă deplasare pentru toți suporterii arădeni, vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi! Bătrâna Doamnă are nevoie de sprijin mai mult decât niciodată!”

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate