Suporterii UTA-ei îi sprijină „până la moarte” pe artiștii Filarmonicii! Valorile Aradului nu au voie să fie distruse

by Adrian Pavel
Primarul Călin Bibarț îl poate lua de mânuță pe vicele „roz” Lazăr Faur – copia mai mică și mai nereușită a lui Rareș Bogdan – și să își bage drujba desființării valorilor Aradului undeva. De unde a venit. Adică din pădure.
Numărul celor susțin cauza artiștilor din Filarmonica Arad crește de la o zi la alta și este tot mai diversificat. Dacă la început au reacționat melomanii, prea puțini pentru a conta pentru unul ca Bibarț, ori Lazăr, apoi au urmat oameni de cultură din întreaga țară și din întreaga lume. Au urmat cadre medicale, medii universitare, oameni simpli din diferite ramuri de activitate. Apoi a urmat întreaga presă locală, nu vorbim de scribii lui Bibarț și ai PNL, dar și cea națională.
Bulgărele ia amploare și acum a sosit rândul galeriilor de fotbal să îi susțină pe artiștii Filarmonicii arădene.
Suporterii UTA-ei au făcut un lanț uman în jurul Filarmonicii și au postat un mesaj… de la Arad pentru…. Bibarț din primărie: ORAȘ ADORMIT, ÎȚI MERIȚI SOARTA… AI UN PRIMAR CARE ÎNGROAPĂ ȘI SPORTUL ȘI ARTA!
În urma declarațiilor primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, referitoare la bugetul local pentru salarii pe anul 2021, @

Filarmonica Arad Official este amenințată cu desființarea cel puțin a unei formații artistice, dacă nu chiar cu desființarea totală.
Semnează petiția! Doar împreună putem salva această instituție importantă pentru orașul nostru!
Facebook Comments