Suporterii rămân la datorie! UTA va avea galerie pe „Cluj Arena”, la derby-ul de tradiție cu „U”!

by Sorin Haut

După înfrângerea de acasă cu Sepsi și victoria lui FCU 1948 din derby-ul Craiovei, UTA a încheiat pe loc direct retrogradabil etapa cu numărul 19 al Superligii. Peste formația arădeană, pe poziția a 14-a, se află chiar următoarea adversară, Universitatea Cluj, pe care „roș-albii” o vor întâlni în deplasare în acest weekend, mai precis duminică, de la ora 14:30. Până atunci, ambele echipe își vor încheia misiunea în grupele Cupei României, „șepcile roșii” acasă, cu Rapid, miercuri seara, iar UTA în deplasare la Mioveni, joi. De altfel, delegația utistă nici nu se va mai întoarce la Arad, ci va parcurge cu autocarul distanța dintre județele Argeș și Cluj.

În paralel, suporterii utiști strâng rândurile pentru o deplasare în dimineața jocului de duminică, 11 decembrie. Confruntarea devine foarte importantă în contextul luptei pentru salvarea de la retrogradare, dar ea e una de orgoliu și pentru fani, contra uneia dintre galeriile rivale din fotbalul românesc. Așa stând lucrurile, ultrașii arădeni se mobilizează pentru confruntarea de pe „Cluj Arena”. Iată anunțul celor de la Ultras Arad:

”Deplasare la Cluj

Peluza noastră este și va rămâne lângă echipă în aceste momente grele în care ne luptăm să ieșim din zona locurilor retrogradabile. De aceea, îi chemăm alături de noi pe toți utiștii în una dintre cele mai așteptate deplasări din acest sezon, la confruntarea cu Universitatea Cluj. Este un derby tradițional la care Bătrâna Doamnă are nevoie de sprijinul a cât mai mulți fani înfocați.

Deplasarea suporterilor se va face cu autocarele, iar înscrierile se pot efectua numai prin mesaj privat către pagina noastră de Facebook. Mesajul trebuie să conțină numele complete și numărul de locuri rezervate. Fiecare persoană care dorește să se înregistreze pe lista noastră are dreptul să rezerve maxim două locuri.

Membrii peluzei au prioritate pe lista pentru această partidă!”.

Facebook Comments