Suporter Club UTA: „2020, anul în care am reușit să ne îndeplinim visul”

by Sorin Haut

 

Suporter Club UTA transmite un mesaj la final de 2020, an care în ciuda greutăților a adus îndeplinirea marelui vis: revenirea în Liga 1 după 12 ani de absență.

„Dragi utiști,

2020 a fost un an plin de contraste și provocări, un an care ne-a adus atât clipe de euforie și mare satisfacție cât și sentimente de frustrare puternică.
Este anul în care am reușit să ne împlinim visul de a reveni în Liga 1 dar și anul în care am constatat cât de mult mai este de muncă din toate punctele de vedere pentru a redeveni un club cu adevărat profesionist și puternic așa cum ne-a fost lăsat el moștenire de către Baronul Francisc Neuman.
Este anul în care am revenit în sfârșit în noua noastră casă dar în același timp este anul în care noi suporterii am fost ținuți departe de această casă și de echipa noastră dragă.
Este anul în care am reușit victorii uriașe în Gruia sau Ștefan cel Mare dar și anul unor înfrângeri pe care le-am digerat greu, precum cele cu Rapid sau Astra Giurgiu.
Este anul în care companii și oameni din mediul privat au venit către noi dar și anul în care am realizat încă odată cât de puțin înțeleg conducătorii administrativi ai orașului importanța comunității utiste în spiritul și sufletul Aradului.
Este anul în care ne-am bucurat, am suferit, ne-am certat și ne-am susținut reciproc ca o mare familie.
2020 se termină astăzi. E timpul să învățăm din ce a fost rău sau greșit și să ducem mai departe lucrurile bune pe care le-am făcut împreună. Intrăm în 2021 cu speranța că la capătul următoarelor 12 luni vom fi mai bine organizați ca și club, mai performanți în jocuri și rezultate, mai calzi și mai uniți ca și comunitate.
Suporterii UTA-ei mulțumesc conducerii clubului, antrenorilor și jucătorilor pentru modul în care s-au străduit în acest an să onoreze numele UTA-ei. Vom fi și la anul aproape de voi, mândri că suntem uniți sub steagul celor două culori simbol ale Aradului: roșu și alb!
Urăm tuturor utiștilor La mulți ani și un început de an fericit alături de cei dragi!
Pentru noi doar UTA contează!
UTA este Arad!”

Facebook Comments