Sulincean: Bîlcea trebuie să priceapă că un județ nu se administrează cu minciuni și scuze

by Andreea Radu

Minciunile la pachet servite de PNL Arad nu sunt în măsură să acopere nici incompetența conducerii CJA și cu atât mai puțin disprețul profund față de cetățenii județului, afișat de Sergiu Bâlcea și șeful său, Marinel Cionca, susține consilierul județean PSD Marius Sulincean.

„Acum, când cuțitul a ajuns chiar la os iar oamenii ies să protesteze împotriva stării jalnice în care se află drumurile județene, PNL încearcă să găsească un colac de salvare, înghesuind, de nevoie, finanțarea reabilitării drumului Gurahonț-Dieci-Buteni din excedentul bugetar al județului. Adică exact ce propuneam noi, obiectiv și metodă pentru care ne-am luptat cu înverșunare pe toate canalele, de la amendamente până la ieșiri în presă. Oare nu consilierii PSD au fost puși la zid de același Bâlcea, când veneam și spuneam în ianuarie că se impune de urgență alocarea a 100 milioane lei din excedentul bugetar pentru ca cetățenii să înceapă a se simți în siguranță  pe drumurile județului. Are memorie scurtă Sergiu Bâlcea, foarte scurtă, iar dacă nu o are îl putem suspecta de rea intenție, nu-i așa ?

Nu putem fi de acord cu batjocura, cu lipsa de respect față de plătitorii de taxe și impozite din județ, la fel cum bineînțeles că nu am agreat ca CJA să facă încă o altă investiție nepotrivită prin achiziționarea a 10 autobuze vechi de către CTP Arad. Și normal că ne întrebăm, de ce vechi domnule vicepreședinte al Consiliului Județean ? Asta merită arădenii ? Din nou aveți tendința din prea multă infatuare să îi tratați în chip de cetățeni second hand.

Cu respect, cu gândire și măsură, vă spunem că după două decenii  în care în parcul CTP nu a mai intrat un vehicul nou, a sosit timpul să facem niște investiții inteligente. Iar pe această cale am propus să achiziționăm în leasing tot 10 autobuze, dar noi, iar suma de 300.000 lei alocată să reprezinte tocmai avansul.

Am dubii serioase că Sergiu Bâlcea care este acționar la o firmă particulară de transport ar arunca banii în mediul privat pentru vehicule de mâna a doua cu o vechime de cel puțin 12 ani.

Iar dacă tot vorbim despre seriozitate și responsabilitate, sper ca reabilitarea drumului Gurahonț-Dieci-Buteni să nu aibă aceeași soartă ca Pâncota-Seleuș unde după ce am alocat în urmă cu 3 ani o sumă semnificativă pentru manoperă, nu s-a întâmplat până în momentul de față nimic.

Oamenii vă judecă, se revoltă și pe bună dreptate pentru că un județ nu se administrează cu minciuni și scuze ci cu acțiuni concrete în beneficiul cetățenilor”, afirmă Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Județean Arad

 

Facebook Comments