Studenta criminală din Arad scapă din închisoare! Tânăra va beneficia de legea recursului compensatoriu

by Andreea Radu
Please follow and like us:

Studenta criminală din Arad, Carmen Șatran, va ieși mai repede din închisoare! Tânăra va beneficia de legea recursului compensatoriu, conform cancan.ro.

Studenta criminală este încarcerată în Arad, acolo unde, ar trăi în condiţii improprii, încă de când a dusă după gratii. Din acest motiv, Carmen Şatran a câştigat prin legea recursului compensatoriu 400 de zile de libertate.

„Condiţiile din lege sunt excesiv de relaxate. Dacă acele condiţii din lege s-ar aplica la nivelul României, toţi românii ar trăi în condiţii improprii. Inclusiv defecţiunile la instalaţia de apă sunt incluse. Dacă ai un colţ de igrasie într-un colţ dintr-o cameră, tot corpul de clădire în care se află camera respectivă devine impropriu. Nu exagerez deloc când spun că dacă s-ar aplica la nivelul Românie toţi am trăi în condiţii improprii”, a declarat preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, ambii studenţi la Medicină l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schroth, în august 2009. Doi ani mai târziu, tinerii au fost condamnaţi la 20 de ani de închisoare.

Facebook Comments