„Studenta” arădeană Liliana Dragomir este vicecampioană națională în proba de 10 kilometri

by Sorin Haut

Performanță notabilă pentru Liliana Maria Dragomir la Campionatul Național de atletism, în cursa de 10 mii de metri. Sportiva din Caransebeș, legitimată la CS Universitatea Arad și CSM Caransebeș, a alergat cei 10 kilometri pe pista Stadionului Municipal din Târgu Jiu în 34 de minute, 57 de secunde și 30 de sutimi, fiind depășită doar de Mădălina Sîrbu (CSM Rarăul) – 34:12.39. Pe locul 3 a urcat Maria Bosînceanu (CSM Vaslui) cu timpul de 35:41.58. Atleta este pregătită de soțul său, Călin Dragomir și Carol Santa.

”Încă nu pot exprima în cuvinte tot ce simt în acest moment. Locul 2 este rezultatul unei muncii asidue și a dorinței arzătoare de a ajunge pe podium. Mulțumesc din inimă tuturor celor care m-au susținut și au făcut posibil acest moment minunat. Fiecare gram de energie pozitivă pe care l-am simțit din partea voastră a făcut diferența! Sunt recunoscătore pentru fiecare persoană care a fost alături de mine în această călătorie, chiar și cei din umbră. Acest rezultat este pentru voi! Mulțumiri speciale colegilor mei pentru motivația și susținerea din timpul cursei. Nu aș fi ajuns aici fără voi! Și nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc antrenorilor mei, Dragomir Călin Mihai și domnului antrenor Santa Carol, pentru îndrumarea și sprijinul lor constant.

Managerului meu Daniel Santa Comparty Sports. De asemenea, mulțumiri terapeutului meu, Durle Marius , pentru tot ajutorul său. Această medalie este pentru voi toți! Mulțumesc și celor două cluburi, Clubul Sportiv Universitatea Arad și C.S.M Caransebeș , pentru susținerea necondiționată și pentru că m-au ajutat să cresc și să ajung aici!”, este mesajul Lilianei Dragomir după ce a devenit a doua cea mai bună atletă din țară în proba de 10 mii de metri.

Facebook Comments