STRANGERE DE FONDURI PENTRU FOTBALISTUL ADRIAN ZALUSCHI DE LA UTA

by redactor
Suporter Club UTA face un apel tuturor utiştilor să doneze în funcţie de posibilităţile lor materiale  o sumă de bani ce va fi direcţionată către jucătorul Adrian Zaluschi pentru a-l ajuta în procesul delicat de refacere după operaţia la cap suferită în cursul zilei de sâmbătă.  Familia are nevoie de bani pentru medicamente, alimentaţie şi alte cheltuieli mai ales că jucătorul nu are o asigurare medicală validă, contribuţiile obligatorii la fondul de sănătate nefiind plătite de angajatorul său. În speranţa unei recuperări cât mai rapide şi complete a jucătorului, Suporter Club UTA îi roagă pe toţi utiştii să contribuie cu o sumă de bani pe care o pot dona în două posibilităţi:
       – La Old Lady’s Pub pe strada Poetului nr. 5 unde va exista o listă nominală pe care va semna fiecare donator şi va fi specificată suma donată;
       – În conturile Suporter Club UTA deschise la Alpha Bank, sucursala Arad: RO47BUCU575010222511RO01 – LEI , respectiv RO04BUCU575010222511EU01 – EURO. Îi rugăm pe cei care vor dona bani în conturile specificate să trimită şi un mail la adresa suporterclubuta@yahoo.com în care să-şi specifice numele şi suma donată .
Facebook Comments