Ştrandul, lăsat fără curent din cauza FESTIVARA

by Paul Anghel

FESTIVARA, seria de concerte care a avut loc pe Ştrandul Neptun, a creat neplăceri proprietarilor de căsuţe de pe ştrand. Duminică seara, mai multe căsuţe au rămas fără curent electric. Oamenii acuzau faptul că din pricina Festivara sunt nevoiţi să stea în beznă.

„Mai bine de două oare am tot sunat la ENEL pentru a rezolva problema. Nu am fost luaţi în seamă din cauză că nu aveam cod ENELTEL, întrucât toate contractele sunt făcute cu Recons, societatea care adminsitrează ştrandul. Am rămas fără energie din cauza consumului ridicat de care era nevoie la Festivara. Au luat din curentul de pe ştrand şi în consecinţa ne-au lăsat în beznă”, spune un arădean afectat de lipsa curentului electric.

Oamenii se întreabă cine este vinovat şi vor să ştie pe cine trebuie să acţioneze în instanţă. Aceştia susţin că autorităţile au făcut jocurile organizatorilor acestui festival şi că nu le-a păsat de cei care vor fi afectaţi.

„De la Festivara s-a luat curentul peste tot pe ştrand, în afară, evident de festivalul ăsta …De vreo două ore vreo 300 de căsuţari sună în disperare la Enel iar cei de acolo nu le preiau sesizările deoarece lipseşte ” CODUL ENELTEL” … Acu vin cu următoarea întrebare: pe cine dăm în judecată? Contractul este pe Recons deoarece aşa au gândit minţile luminate din jurul lui Galben Împărat că ne pot controla mai bine … Adică acum vreo trei ani s-a schimbat pe nesimţite contractul de utilităţi în aşa fel încat Reconsul face contractul pentru noi şi noi plătim la Recons. Eu am avertizat că asta este împotriva naturii cât şi cu potenţiale probleme legale, dar cum eu sunt hater oricum nu conteaza ce zic …”, spune Silviu Dascăl, un arădean afectat de problema lipsei curentului la căsuţele de pe ştrand.

Facebook Comments