Strada Crişan, un nou exemplu de incompetenţă din partea administraţiei Falcă

by Paul Anghel

Gheorghe Falcă anunţa, la începutul acestei luni că toate problemele apărute la drumurile din muinicipiul Arad, în urma unor lucrări, vor fi remediate până în data de 11 septembrie.

Astăzi, 15 septembrie, vedem că lucrurile nu stau de loc aşa. Livearad.ro a prezentat de-a lungul ultimelor luni mai multe exemple de batjocură a autorităţilor locale la adresa arădenilor. Făceam referire la zeci de străzi cu probleme, apărute în urma unor săpături efectuate în diferite zone ale municipiului.

Lucrările efectate presupuneau şi readucerea la starea iniţială a drumurilor afectate de aceste săpături, numai că în foarte multe cazuri situaţia stă exact pe dos: drumuri lăsate de izbelişte, pline de gropi, cu capcane pentru şoferi sau pietoni.

Într-un cuvânt o adevărată dovadă de nepăsare la adresa arădenilor din partea autorităţilor locale.

Publicaţia noastră anticipa, încă de la anunţarea termenului limită de că tre Gheorghe Falcă, faptul că acest termen nu va fi respectat. Practic, trebuia ca în doar câteva zile să fie reparate drumuri distruse în câteva săptămâni. Aşa şi-a impus Falcă şi administraţia pe care o conduce, însă realitatea este cu totul alta. Fotografiile făcute pe strada Crişan, cea care face legătura dintre bulevardul Revoluţiei şi piaţa Mihai Viteazul, arată nepăsarea şi bătaia de joc.

Sursa foto: Facebook Dascăl Silviu

Facebook Comments