STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii! Tu ai semnat petiția?

by Dana B.

STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii! Să ne gândim la faptul că ținând o singură mână pe volan crește riscul producerii unui accident rutier. Viața reală e mai importantă ca popularitatea pe Facebook. Nu intra în live când ești la volan!

În urma accidentului de ieri, din Ungaria, Poliția Română, împreună cu Observator și Observator.tv., au inițiat campania ”STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!”

22 mai 2018. Un şofer face live pe Facebook. Consecinţa: Un accident cumplit. 9 români morţi. Copiii lor, orfani!

STOP! Raportează! Salvează o viaţă!

5 oameni mor zilnic pe şoselele din România. Împreună putem salva vieţi! Raportează live-ul la volan!

STOP! „Raportează clipul video în direct!”. Este exact textul pe care îl vedem în secţiunea „Opţiuni” a oricărui clip video transmis în regim live pe Facebook. Un număr MAI mare de raportări înseamnă blocarea într-un timp MAI scurt a filmărilor care distrag atenţia şoferilor şi pun în pericol vieţile tututor participanţilor la trafic.

Observator, în parteneriat cu Poliţia Română, lansează petiţia: „STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!”. Un demers pentru viaţă, un demers în care trebuie să ne implicăm toţi!

Dă like vieţii! Semnează petiţia!

Această petiţie va fi trimisă către Facebook Official pentru a solicita sprijin în realizarea unei monitorizări mai rapide asupra raportărilor live-urilor la volan!

DACĂ ȘI TU VREI SĂ DAI LIKE VIEȚII, semnează petiția AICI

Facebook Comments