Stoican, „out” de la Petrolul. Ultimul meci a fost cu UTA

by Rusu Flavius

Antrenorul Flavius Stoican ”a decis încetarea raporturilor contractuale” cu echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, a anunţat, miercuri, gruparea de ligă secundă pe site-ul său oficial.

”Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii clubului şi Partenerului Finanţator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligaţii financiare. Pe deplin conştient de parcursul oscilant al echipei şi totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eşalon, dl Flavius Stoican a înţeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei”, se arată în comunicat.

Preşedintele clubului, Marius Stan, a fost mandatat ca până la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 14 decembrie ”să identifice şi să propună” un nou antrenor principal, precum şi o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus.

După 21 de etape disputate în Liga a II-a, Petrolul ocupă locul 8 în clasament, cu 31 de puncte, la patru puncte de locul al treilea (FC Rapid), care duce la barajul pentru promovarea în Liga I.

AGERPRES

Facebook Comments