Sting concertează pentru prima dată în Ardeal

by Dana B.

Artistul britanic Sting va susține, marți, un concert la Cluj-Napoca, biletele puse în vânzare pentru evenimentul muzical fiind aproape epuizate.

Potrivit managerului Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, Ionuț Rusu, au fost vândute 9.700 de bilete, ceea ce înseamnă aproape capacitatea maximă a spațiului, pentru acest gen de concerte și ținând cont de felul în care a fost amplasată scena.

Aflat la prima sa vizită în Ardeal, Sting a trimis un mesaj video fanilor săi, arătându-se încântat de perspectiva vizitării Clujului, mesaj ce poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube al lui Emagic.

Show-ul este ultimul dintr-un turneu european ce promovează piese de pe noul album „57th & 9th”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES de organizatorii evenimentului muzical, echipa de producție s-a ocupat de toate detaliile necesare pentru a face călătoria la Cluj cât mai plăcută artistului și însoțitorilor săi. Astfel, una dintre încăperile Sălii Polivalente a fost transformată într-o bucătărie mobilată și complet funcțională.

„Sting va veni alături de bucătarul personal, așa că un spațiu special amenajat care să-i permită acestuia să pregătească meniurile zilnice ale artistului este mai mult necesar. Nu trebuie să lipsească plitele, cuptoare, o chiuvetă generoasă, plus mai multe frigidere și un congelator. În imediata apropiere a bucătăriei va fi pregătit și un spațiu pentru servirea mesei pentru aproximativ 30 de persoane”, se arată în comunicat.

Pe lângă aceste două spații, alte 16 cabine vor fi amenajate în incinta Sălii Polivalente pentru echipa artistului care însumează peste 70 de persoane, alți aproape 460 de oameni din echipă locală fiind implicați în organizarea concertului.

Accesul pentru concertul de marți se va face începând cu ora 18,00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 18,30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 20,00, în deschiderea show-ului Sting, va cânta Joe Sumner, Sting urmând să își înceapă concertul în jurul orei 21,00.

Pentru evitarea aglomerațiilor la porțile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18,00, ora deschiderii oficiale a porților de acces.

În incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate în aceeași seară, de la casieriile din incinta, până în ora 23,00.

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, aceștia sunt rugați să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de marți.

 

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments