„STILI” NU ARE MILA DE FOSTA ECHIPA: SEBISUL S-A IMPUS LA SCOR IN DERBY-UL DE LA INEU

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Venirea lui Adrian Abrudean pe banca tehnică a Sebişului s-a dovedit de bun augur. „Ştili” şi-a cunoscut perfect fosta echipă, iar derby-ul din fieful zărăndanilor a fost rezolvat fără emoţii. Nimeni nu anticipa însă defilarea Naţionalului la Ineu, după o primă parte în care gazdele au stat bine în teren şi chiar s-au dovedit mai periculoase, Băd şi Drăgan fiind la originea câtorva şanse de gol. Pauza a fost un sfetnic bun pentru sebişeni, care au realizat că un nou pas greşit ar fi fatal în lupta la promovare.

Descătuşare după pauză

Digbeu a deschis scorul în minutul 50, iar Bozian a majorat diferenţa peste alte două minute. Ineul a acuzat şocul şi a cedat total iniţiativa într-un final în care Naţional a mai înscris de două ori, prin Bozian în minutul 85 şi Morariu din penalty, în minutul 89. Victorie vitală şi în acelaşi timp importantă pentru gruparea din Sebiş, care continuă să spere că în sezonul viitor va juca sub soarele ligii secunde. O altă veste bună a venit de la Oşorhei, acolo unde gazdele au încurcat Cugirul, scor 1-1 şi Sebişul trece pe locul 2 în C5, la trei puncte în spatele liderului Şoimii Pîncota.

Adrian Abrudean: „Naţional Sebiş e favorită la promovare”

O victorie meritată, am fost echipa mai bună şi cred că nu s-a pus nici un moment problema echipei învingătoare. Sigur că a contat şi faptul că am cunoscut foarte bine echipa Ineului, dar acesta este fotbalul. La 4-0 sunt foarte mulţumit, am auzit şi eu că cei de la Cugir au făcut doar egal cu Oşorheiul, un rezultat  foarte bun, dar trebuie să ne vedem doar de parcursul nostru. În opinia mea favorită la promovare este Naţional Sebiş! Ţin să dedic această victorie tuturor sebişenilor, oamenior de bine de lângă echipă, în frunte cu domnul primar, iar celor de la Ineu le doresc mult succes în continuare”, ne-a declarat Adrian Abrudean după victoria de astăzi.

Formaţii:

Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea, Voștinar (70 Ghergar), Francescu, Georgiu, Necșulescu – Băd, Drăgan (80 Kocsis).

Sebiș: Șoltesz – Mînecan (75 Jude), Albert (84 Moise), Morariu, Neacșu – Chindriș, Coțan (60 Beuran), Blănaru, Bozian, Digbeu (70 Balint) – Mîndrușcă.

Facebook Comments