„Ştili” Abrudean, confirmat încă doi ani pe banca Crişului

by Sorin Haut

Fotbaliştii divizionarei terţe Crișul Chișineu Criș au avut o primă întâlnire la stadionul „Aurel Ardelean”, cu respectarea normelor în vigoare. Cea mai importantă noutate este că antrenorul Adrian Abrudean şi-a prelungit contractul cu Crişul pentru încă doi ani şi, astfel, va sta pe banca „alb-albaştrilor” cel puţin până în vara lui 2022. „Ştili” a preluat-o pe Crişul din Liga a IV-a, a promovat în eşalonul trei şi iată, încheie cu brio al doilea sezon la rând în C4.

A fost cea mai bună clasare din istorie, locul 3 – după promovata FC U Craiova şi conjudeţeana Şoimii Lipova – în urma „înghețării” decretate de Federația Română de Fotbal. Pentru majoritatea jucătorilor din lot au venit și propunerile pentru reînnoirea contractelor, dar echipa arădenă bifează şi trei despărţiri.

Este vorba despre mijlocașii orădeni Raul Ember și Istvan Balla și juniorul Mario Codrea, care părăsesc gruparea de pe malul Crişului.  Abrudean îşi doreşte şi câteva întăriri, astfel încât formaţia pe care o conduce să rămână o forţă a Ligii a III-a.

Facebook Comments